Accigo Superföretag igen!

Accigo Superföretag igen!

Det är bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven för att kvala in på Veckans Affärers Superföretagslista. I år var fjärde året i rad som Accigo står med på den åtråvärda listan.

Att behålla sin position och bli ett av de endast 580 företag som i år finns på listan är en bedrift i sig. Accigo tog dessutom en stolt 64:e plats när det gäller omsättningstillväxt (58,2 %).

Märk väl att det handlar om organisk tillväxt och sålunda inte tillväxt genom uppköp eller samgåenden.

Se hela listan och de kriterier som de rankade företagen måste uppfylla i länkarna här intill! Där kan du även se företagen uppdelade efter storlek, efter ort och efter olika nyckeltal.

https://www.va.se/nyheter/2016/10/06/veckans-affarers-superforetag-2016/

Jan Mentzer intervjuad i Veckans Affärer

I oktober 2016 blev Accigo för fjärde året utsedda av Veckans Affärer och Bisnode som Årets Superföretag.  I en intervju lite senare med Jan Mentzer, beskriver Veckans Affärer samtidigt Accigo som Tekniska Nytänkare. För att komma med i rankningen som Årets Superföretag ställs högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt […]

Läs mer
Nyhet! Digital Lead Sessions

Nyhet! Digital Lead Sessions

Läs mer
Här får du våra bästa mingeltips inför vårt studentmingel 16 februari

Här får du våra bästa mingeltips inför vårt studentmingel 16 februari

  Titta gärna på vår video för att få reda på de bästa mingeltipsen:

Läs mer
Våga skynda långsamt

Våga skynda långsamt

Våga skynda långsamt…. så gick tankarna i dag. Som när man bara finns där för ett barn som nyss lärt sig att gå och springa. Vi finns där för att ge trygghet. Hos Accigo jobbar vi mycket med ‘Förväntanshantering’ och att hjälpa kunden att ta saker i flera steg. Något som vi även benämner Accigo […]

Läs mer
Kontakta oss