Rådfråga en konsult direkt i mobilen

Nu kan ta hjälp av en IT-konsult direkt via mobilen. Du köper bara den tid du behöver, precis som det ska vara.

 

Testa Bollplank redan nu

Varför ska jag använda bollplank?

Experthjälp direkt i mobilen • Fast pris • Inga långa avtal

 

Med Bollplank har vi gjort det lättare för dig att få svar på dina IT-relaterade frågor.

Bästa möjliga hjälp oavsett var i världen du befinner dig. Ibland är det så olyckligt att den kompetensen du behöver inte finns att tillgå i din fysiska närhet vilket gör det svårare för dig att få den hjälp du behöver. Vi har löst det genom att helt digitalisera mötet med din konsult.

 

Fråga en konsult istället för att googla i timmar. Det är lätt hänt att vi försöker lösa de små frågorna själv, men om vi ska vara ärliga så tar det ofta ganska lång tid och resultatet blir sällan så bra som det borde. Släpp det och fråga en expert istället, det tjänar du på i längden.

 

Vad får jag som konsult?

Jämna ut din beläggning • Träffa nya kunder • Visa enkelt när du finns tillgänglig  En marknadsplats för att visa din expertkompetens.

Du behöver bara bidra med din kompetens, vi ser till att det blir en trygg affär för dig och din kund.

 

 

Vad säger de som använt Bollplank?

Tack för tipset om hybridmiljöer! Det har sparat oss både tid och pengar.

När du stöter på en IT-relaterad fråga som varken du eller någon på ditt jobb kan svara på är det perfekt att öppna Bollplank-appen och konsultera en expert.

 

1. Systemfrågor

2. Strategiska frågor rörande digitalisering

3. Beslutsunderlag för digitala frågor

4. Identifiera digitala utmaningar

 

När borde jag anlita en konsult via Bollplank?

Bollplank för dig som konsult

Förutom att du kan fylla upp luckorna i den kalender med debiterbar tid kommer du även hitta nya kunder genom Bollplank. Det kostar inget att registrera sig, du får ersättning för den tid du säljer och du kan enkelt via kalendern visa vilka tider du har tillgängliga.

Inga frågor är för små för Bollplank. Av våra kunder och partners är det nästan 70% som någon gång haft behov som varit för små för att rättfärdiga anlitandet av en konsult. Med Bollplank är inga frågor för små.

 

Perfekt för dig som saknar en intern IT-resurs. Om du inte har en intern IT-resurs kan Bollplank fylla den platsen istället. Vi kanske inte kan skämta i kafferummet men vi kan garanterat svara på dina frågor, snabbt och enkelt!

Alla frågor förtjänar ett svar. Det är därför vi finns.

Vill du testa Bollplank?

Vi släpper in nya personer att testa bollplank löpande. Fyll i formuläret så hör vi av oss när det finns en plats ledig för dig.

 Om du har några frågor ska du prata med Vitali

Han ser till att du får svar på alla dina frågor som rör Bollplank.

Projektledare

Vitali Ivan

vitali.ivan@accigo.se

 

 

 


 

 

Användarvillkor Bollplank

Här har vi samlat villkoren för användare av Bollplank. Dessa villkor gäller fr.o.m den 1 augusti 2019.

 

Användarvillkor för kunden

Tjänstens villkor gäller mellan Accigo AB, organisationsnummer 556654-1602, nedan kallat Accigo och det företag som använder tjänsten oavsett vilken medarbetare från företaget som använder tjänsten, nedan kallas kunden.

 

1. Kunden betalar för tjänsten före genomförandet av bokad session.

2. Godkänner konsulten önskad session, skall kunden betala tjänsten innan genomförandet av tjänsten.

3. Om kunden inte deltar i bokad session, oavsett anledning, återbetalas inte tjänsten.

4. Om konsulten, av någon anledning inte deltar i bokat och accepterat möte, återbetalas tjänsten.

5. Accigo förbehåller sig rätten att ta en avgift om 950 SEK exklusive moms per bokad och accepterad session.

 

Användarvillkor för konsulten

Tjänstens villkor gäller mellan Accigo AB, organisationsnummer 556654-1602, nedan kallat Accigo och det företag som konsulten är anställd i alternativ är ägare av utan egen anställning.

 

1. Konsulten ska acceptera eller avböja förfrågan från kund avseende genomförandet av session så fort som möjligt, dock senast 12 timmar innan aktuell session.

2. När kunden betalt får konsulten meddelande om att sessionen är bokad och redo att genomföras på utsatt tid.

3. Betalar inte kunden efter godkännande kommer sessionen att tas bort. För närvarande meddelas konsulten genom att sessionen inte aktiveras.

4. Konsultannonsen är kostnadsfri.

5. Accigo förbehåller sig rätten att ta ut en administrativ avgift motsvarande 15% på genomförd session. Konsulten ersätts månadsvis i efterskott.

 

Allmänna villkor

Appen bollplank är en mötesplats för alla som vill bolla frågor inom IT i verksamhet och organisationer. Genom att använda en Appen, godkänner du och åtar du dig de förpliktelser som åläggs dig genom dessa användarvillkor oavsett om du är en registrerad användare av tjänsterna eller inte.

 

Tjänsterna och applikationerna får endast användas av personer som är 18 år eller äldre. Genom att använda tjänsterna eller applikationerna intygar du att du är äldre än 18 år.

 

Accigo AB, organisationsnummer 556654-1602, nedan kallat Accigo, äger appen Bollplank.

 

Accigo gör kontinuerliga kontroller och granskningar av material på webbplatsen och förbehåller sig rätten att när som helst ta bort en profil och dess innehåll från appen.

 

Accigo förbehåller sig rätten att när som helst ändra appens, avgifter och villkor. Förändringar i prissättning och villkor publiceras på hemsidan www.accigo.se/bollplank.