Digital Lead

Digital Lead

Accigo Digital Lead maximerar värdet av din verksamhets IT-investering. Vi har stor vana av att skapa trygghet och ledarskap på er resa genom den digitala transformationen. Digital Lead har erfarenhet från både kund och leverantörssidan, vilket är en förutsättning för att agera brygga mellan verksamhet och teknik. Med vår djupa kunskap från Microsofts Business Suite, som exempelvis Office365 och Dynamics 365, kan vi hjälpa er att accelerera er digitala transformation för att möta förändringsbehovet hos era kunder och möjliggöra nya affärsmöjligheter.

Vi på Digital Lead har kunskap och erfarenhet att tillsammans med er skapa effektiva och drivna digitala team i er verksamhet. Detta är en grundförutsättning för att en verksamhet ska nå digital höjd och verksamhetsnytta på lång sikt. Teamet inom Digital Lead har en bred kunskap och erfarenhet inom projekt- och programledning, krav- och testledning samt effektdriven förändringsledning i olika typer av IT-projekt.

Tillsammans med våra kollegor på Accigo erbjuder vi helhetslösningar inom Microsoft Business Suite, vilket inkluderar bland annat implementering och utrullning av ERP, CRM och CMS till webb och E-handel. Tack vare vår breda kompetens hanterar vi även produkter utanför Microsofts produktportfölj.

I vår kundportfölj och i vårt nätverk finns företag och organisationer inom Bygg, Järnväg, Fordon, Energi, Telekom, Handel och Studieförbund.

Digital Lead erbjuder bland annat:

Kontakta oss