Microsoft Logic Apps – ett enda svar på många frågor

Microsoft Logic Apps – ett enda svar på många frågor

Hur ska vi rimligen kunna avgöra om jag väljer rätt lösning när digitaliseringen förändrar våra affärsvillkor och möjligheter över natten? Är det rätt att satsa idag eller kommer jag att få bättre beslutsunderlag om jag väntar? Tänk om våra behov förändras och vi behöver något helt annat, vi kanske rentav har missbedömt vad vi egentligen behöver eller vår tillväxttakt. Och hur ska vi förhålla oss till våra dotterbolag som kör andra system? Måste vi ta ett koncernbeslut för att vi ska kunna dela vår information som vi har tänkt?

Idealet vore en lösning som snabbt och kostnadseffektivt kunde anpassas till det behov vi har för stunden. Det är här Microsoft Logic Apps kommer in.

Accigo kan som kunskapsledare inom integrationsområdet erbjuda ett verktyg som kort sagt fungerar som en “adapter” mellan On Premises och molnet och mellan olika plattformar.

Med Logic Apps kan ditt företag fritt komplettera ert nuvarande verksamhetssystem med det ni saknar just idag, genom att hämta det från molnet – helt utan komplicerade och dyra integrationer.

 

90% On Premises och 10 molnet, eller tvärtom? Blanda som du vill!

För första gången någonsin går det att kombinera er on prem-utrustning med att ha delar av driftplattformen i molnet.

Logic Apps består i praktiken av appar som enkelt laddas ned och direkt kan börja användas. Här finns de relevanta funktionerna för verksamhetens behov. Antalet appar ökar ständigt då alltfler apptillverkare ser Logic Apps som en given industristandard.

 

Skalar upp och ned automatiskt.

Du behöver inte från början bestämma den exakta omfattningen på er satsning. Ni kan snabbt skala upp och ned utifrån behov och betalar bara för det ni använder, som att köpa i lösvikt. Logic Apps kan skala upp eller ned automatiskt, baserat på er verkliga användning.

 

Dela fritt information mellan Dynamics och SAP.

Lika lätt som ni blandar on prem med molnet, kan ni även kombinera olika systemplattformar, såsom AX och SAP – även här utan dyra och komplicerade integrationer. Logic Apps är som en tolk mellan miljöerna. Det är därför vi inom Accigo brukar referera till Logic Apps som rena rama himmelriket – såväl för verksamheten som för integratören och IT-avdelningen.

 

Er företagsinformation i tryggt förvar.

Logic Apps har en kraftfull uppsättning funktioner som gör det lättare att låsa upp data bakom er brandvägg. Summa summarum är det ett säkert sätt att ansluta till molnbaserade tjänster och utnyttja omfattande integreringsfunktioner – utan att behöva migrera utanför de lokala system som du redan har investerat stort i.

 

Se vår film om Microsoft Logic Apps – och hör gärna av dig till mig om du vill veta mera!

 

Jesper Hansson, Accigo Integration

Kontakta oss