automatiserade prognosprocesser

Automatiserade prognosprocesser

Midroc construction

Att samarbeta med det företag som anses ha den högsta nivå av expertis inom sin marknad, är det säkraste sättet för oss att lyckas.

Peter Winkler

Bizview

Utmaningen

Vår kund Midroc ville skapa automatiserade prognosprocesser för att minimera mängden manuell hantering och frigöra tid för andra uppgifter. För oss var utmaningen (och målet) att sätta en en ny standard för hur man jobbar med rapportering och planering.

Lösningen

I detta projekt gjorde våra produktivitetscoacher en strålande insats när de tillsammans med Midroc planerade och implementerade BizView (en programvarulösning för prognostisering, budgetering, rapportering, analys och konsolidering) för att kunna automatisera och förenkla prognosprocesserna genom hela företaget.

Resultatet

Nu med BizView på plats slipper Midroc förvirring och stress vid kritiska månadsslut tack vare den automatiserade prognosprocessen. Vi har lyckats sätta en ny standard för hur man jobbar med rapportering och planering, vilket var ett av målen i början av projektet. Både vi, Midroc och Bizview är otroligt nöjda med resultatet och hoppas kunna förfina och förbättra processerna ännu mer över tid.

Affärsområdesansvarig
Data-Driven Transformation

Benny Heinby

benny.heinby@accigo.se 070 990 80 98
Urval av konsulter i projektet

Konsult

Joakim Gartmark

joakim.gartmark@accigo.se

Vill du vara med när vi gör nästa projekt? Besök vår karriärsida

Urval av plattformar vi jobbar med