Accigo Cloud

Vi ser till att du lyckas i molnet

  • Modernisera era affärer
  • Certifierade Azure-experter
  • Anpassade lösningar och erbjudanden

Accigo förser ditt företag med allt du behöver för att få ut mesta möjliga av Azure. Oavsett om det är för att minska kostnaderna genom att utforma en lösning kring Platform as a Service (PaaS) eller att bygga en skalbar och flexibel lösning, så ser vi till att allt flyter på.

Vi designar lösningar som skalas utifrån företagets krav och behov.

Varför Accigo Cloud

Vi tror på långsiktiga partnerskap

Våra kunders affärer blir vår verksamhet och vi gör allt vi kan för att ditt företag ska kunna bli mer framgångsrikt med hjälp av teknik. Det är därför vi bygger långsiktiga partnerskap med våra kunder.

Microsoft-certifierade experter

Hos oss hittar du certifierade Azure-experter (några av de bästa du kan hitta i Sverige) som har rätt kompetens för ditt projekt.

Lösningar anpassade för ditt företag

För att lösa dina affärsbehov anpassar vi våra lösningar och erbjudanden. Det gör att du får ut mesta möjliga av Azure. Våra specialister inom Microsofts ekosystem hjälper dig att nå högsta möjliga resultat.

Vi är en del av Accigo och arbetar främst med molnlösningar

Under de senaste åren har intresset för Azure ökat, därför har Accigo nu dedikerade team som arbetar inom Azure. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster, såsom att designa lösningar för att hjälpa ditt företag, att implementera lösningar och slutligen för att hantera och övervaka lösningar. Accigo Cloud har erfarenhet av bland annat detaljhandel, e-handel, logistik, tillverkning, finans, teknikindustri med mera.

Kontaktperson

Kontakta Michael om du vill veta mer om Accigo Cloud