Redo att ta pulsen på ditt affärssystem?

  • Analys av statusen på ditt system
  • Handlingsplan med konkreta råd
  • Microsoft SQL Server

Ibland behövs en ordentlig hälsokoll. Det gäller även affärssystem.

Vilket är anledningen till att vi har skapat Accigo EKG. En tjänst som hjälper dig att ta pulsen på ditt affärssystem. Där vi analyserar statusen på ditt system, och tar reda på om det lever upp till dina krav. Men lika viktigt är att Accigo EKG hjälper dig att komma vidare. Efter en ingående analys får du en handlingsplan med konkreta råd och rekommendationer. Det behövs, för affärssystem är en färskvara som behöver utvecklas i takt med att din verksamhet växer och dina medarbetare blir fler.

Accigo EKG ger dig en bekräftelse på hur ditt affärssystem mår, egentligen.

Varför en hälsokontroll av affärssystemen?

Hur går det till?

Microsoft Dynamics AX – vår specialitet. Så länge ditt system på något sätt bygger på Microsoft SQL Server, så kan en Accigo EKG hjälpa dig. Men vi är specialister på just Microsofts affärssystem, Microsoft Dynamics AX och Microsoft Dynamics 365. Dessutom står vi redo med ett helt team som uteslutande arbetar med dessa produkter. Något som vi i stort sett är ensamma om i Sverige.

Hur genomförs själva utvärderingen för den kund som har kommit till skott med arbetet? Rätt förutsättningar är helt avgörande för att nå ett framgångsrikt resultat.

 

 

Workshop

Det grundläggande genomförandet av Accigo EKG börjar med en workshop där vi tillsammans går igenom alla de nödvändiga förutsättningarna. Det ger kollegorna till dig möjlighet att ställa frågor, och få återkoppling från våra specialister.

Genomgång

Med utgångspunkt i dina olika strategiska mål sätter vi sedan igång själva genomgången. Ett arbete som i stort sett inte kräver mer av dig än tillgång till servrarna. Två specialister från Accigo ägnar sig åt att mäta, analysera och dokumentera arbetet. Detta brukar ta ungefär två veckors effektivt arbete per konsult, men anpassas givetvis efter storleken på systemet.

Överlämning

Slutresultatet får du som kund fullt ägandeskap över. Oavsett vem som i slutändan blir ansvarig för att genomföra de rekommenderade ändringarna. Varje genomgång avslutas med en fysisk överlämning där vi förmedlar kunskapen direkt, tillsammans med en utförlig skriftlig sammanställning.

Hur det går till

Lyssna på Anna och Måns

Anna och Måns förklarar hur Accigo EKG fungerar. Och varför ett Affärssystem är lite som ett träd.

Varför Accigo EKG

De vanligaste skälen till att utvärdera ditt affärssystem

Skälen till att välja en Accigo EKG kan förstås variera. Det kan handla om något så grundläggande som att skapa en bättre bild av de olika vägval som är aktuella för din organisation. Här har vi listat de tre vanligaste.

Prestanda

Hur mår ditt affärssystem idag och har det rätt prestanda för din verksamhet?

Omstrukturering

Vilket utrymme finns det för ditt affärssystem att förändras i takt med att verksamheten utvecklas och medarbetarna blir fler?

Utbyggnad

Hur och i vilken omfattning bör det utvecklas i framtiden, och klarar systemet verkligen denna uppgradering?

Är du trött på verksamhetssystem som krånglar?

Du som jobbar inom kollektivtrafiken vet hur frustrerande och kostsamma ineffektiva system kan vara. Det kan handla om ärvda transportsystem som saknar förvaltning och som dessutom ofta inte är kompatibla med varandra. Ibland vet man var problemen ligger, men ibland kan de vara svåra att lokalisera.

Kontakt

Nyfiken på hur Accigo EKG kan vara till nytta för er?

Som utomstående partner kan vi granska ditt affärssystem på ett opartiskt sätt. Det gör att Accigo EKG både ökar chanserna att gå till botten med dina utmaningar och att faktiskt göra något åt dem. På så vis garanterar vi värdet och nyttan av din investering. Oavsett hur du väljer att gå vidare när vi är klara med vårt arbete.

Hör av dig till oss för att boka ett första möte där vi kan diskutera värdet av ett EKG för er.

KONTAKTPERSON

Vill du ha en personlig kontakt direkt?

Har du några andra frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta Michael direkt.