Saferisk To Cloud

Dags att uppgradera från Dynamics AX till 365?

  • Minskad risk
  • Positivt momentum internt
  • Uppgradera stegvis

Vi har tagit fram en metod som vi kallar för SafeRisk to Cloud som innebär att vi delar upp projektet i mindre steg för att du själv ska kunna styra hur uppgraderingen går till; både när det gäller takt och omfattning.

Det viktiga är inte att flytta allt på en gång, det viktiga är att komma igång och att
ha en bra och pålitlig agil process som tillåter förändringar längs vägen.

Saferisk To Cloud

Hur fungerar det?

Med SafeRisk to Cloud minskar riskerna samtidigt som du bygger upp ett positivt momentum internt. Att dela upp projektet i mindre etapper kommer generera många små vinster längs vägen och samtidigt minska riskerna. Att arbeta på det sättet bidrar bland annat till ett positivt momentum internt, vilket ökar sannolikheten för att alla användare ska ta till sig verktygen.

Gör övergången stegvis

För att göra övergången från en befintlig Dynamics AX-lösning till molnbaserade tjänster har vi utvecklad en metod där vi istället för att göra hela övergången på en gång, tar det stegvis.

Integrera med Microsofts molnbaserade tjänster

Genom att integrera din befintliga datastruktur med Microsofts CDS (Common Data Services) kan koppla samman din befintliga AX-lösning med ny funktionalitet i molnet.

Uppgradera med användaren i fokus

En uppgradering till Dynamics 365 kommer innebära förändringar för användarna. Genom att hela tiden planera övergången med användaren i fokus kommer ni snabbare komma igång med uppdaterade rutiner och arbetssätt.

Ladda ner vår guide!  5 tips för att välja rätt digitaliseringspartner  Digitalisering är en ständigt pågående resa och därför är det viktigt att du  har en partner som förstår vad du behöver. Så väljer du en partner som både  fokuserar på tekniken och din verksamhet. Hämta guiden

Hur kommer övergången till molnbaserad IT-drift påverka dina affärssystem?

Accigo

Användarna är nyckeln

Det är många som funderar över hur de rent praktiskt ska uppgradera från sin Dynamics AX-lösning till Dynamics 365. De flesta frågorna rör teknik, säkerhet och vilka resurser ett uppgraderings-projekt kommer att sluka. Det många glömmer att fråga sig är hur de ska få med alla användare på tåget.

Om du skulle flytta till Dynamics 365 i ett svep, då skulle projektet sluka stora resurser. Förutom att det kan vara kostsamt och tidskrävande kan det även vara dåligt ur ett användarperspektiv. De dagliga arbetsverktygen kommer påverkas och risken är hög att det blir en negativ inställning internt till de nya systemen. Det kan resultera i att många helt enkelt inte använder de nya systemen och det kommer i förlängningen påverka lönsamheten.

Kontakt

Boka ett möte med oss

Är du nyfiken på hur vi uppgradera Dynamics AX-lösningar till Dynamics 365? Vi bokar gärna ett möte med dig och går igenom Saferisk To Cloud och hur det skulle fungera för dig.

  • Är du på gång att uppgradera från AX till 365?
  • Vill du veta om 365 fungerar för er?
  • Är du intresserad av att veta mer om Saferisk To Cloud?
OSKAR KAN HJÄLPA DIG VIDARE

Vill du ha en personlig kontakt direkt?

Har du några andra frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta Oskar direkt.