Coor Service Management

Coor Service Management

Coor Service Management är Nordens ledande serviceleverantör, och erbjuder alla de servicetjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Inom Coor finns specialistkompetens inom fyra områden; arbetsplatsservice (soft FM), fastighetsservice (hard FM), industriservice och strategisk rådgivning.
År 2010 skrev Skanska och Coor på Skanskas hittils största byggprojekt och världens genom tiderna största OPS-avtal (Offentlig Privat Samverkan).

Läs  mer om kundcaset

Vill du ha hjälp med en liknande lösning?

Kontakta oss
Svenska Röda Korset

Svenska Röda Korset

Röda Korset får större och större krav från alla håll. Vårt gamla affärssystem klarade inte av de nya omvärldskraven. Genom vårt nya helhetsomfattande verksamhetssystem från Accigo knyter man ihop allt och får ett samlat grepp om pengarna. Läs mer om kundcaset

Läs mer
Norrenergi

Norrenergi

– “Jag kände knappt övergången till det nya systemet, det gick förvånansvärt smidigt.” Det befintliga systemet hade börjat orsaka incidenter och skulle snart vara utan support. Norrenergi, som varje dygn hanterar 60.000 transaktioner av mätvärden, behövde snarast få hem en lösning ...

Läs mer
Dustin

Dustin

Trovärdighet väger tungt för Dustin.

Nordens ledande återförsäljare inom IT och Hemelektronik hade genomfört ett betydande projekt med att införa ett nytt verksamhetssystem baserat på Microsoft Dynamics AX och CRM. Nu såg Dustin behovet av en partner som kunde säkerställa stabil och effektiv förvaltning och vidareutveckling av lösningen.

Läs mer
Accountor

Accountor

”Vi vill känna oss trygga med att kunna köra väldigt stora volymer för våra svenska och internationella kunder”.

Råkoll. Det är ledord på Accountor, som i sina system hanterar över 20 miljoner fakturor och andra ekonomifunktioner åt hundratals olika företag. Inget får gå fel. Kravet på säkerhet är mycket högt.

Läs mer
Banken

Banken

Banken som är en av Europas största, hanterar i ett av sina affärsområden redovisning och bokslut för tusentals organisationer. Affärssystemet Dynamics AX blev lösningen och samtidigt ett nav som är integrerat mot andra nödvändiga system inom banken.

En av Sveriges största processindustrikoncerner

En av Sveriges största processindustrikoncerner

En av Sveriges största processindustrikoncerner  valde affärssystemet Dynamics AX. Projektet startades i Sverige och rullas nu ut i flera länder. Det handlar om en komplett affärssystemlösning med IT-stöd för samtliga affärsprocesser, som material och produktionsstyrning, logistik och ekonomi. Accigo ...

Läs mer
Halens AB

Halens AB

Halens AB  – ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag – valde Dynamics AX som sitt affärssystem och Accigo som partner för att driftsätta den nya affärssystemlösningen.

Konsultföretaget

Konsultföretaget

Konsultföretaget med ett 50-tal konsulter behövde få bättre överblick över resursbeläggningen, hantera både serviceuppdrag och större projekt samt förenkla och effektivisera tidsredovisningen. Och allt skulle i princip automatiskt falla ut i fakturor och tillhörande ekonomiprocesser.

Vitamin Well

Vitamin Well

”Det går inte att jämföra med tidigare. Nu spar vi otroligt mycket tid”

Vitamin Well är en alldeles ny svensk framgångshistoria. På några få år har man tagit fram en hälsodryck som säljs på apotek, i pressbyråer, caféer och andra platser. Man har gått från noll till över 4 000 återförsäljare sedan lanseringen våren 2008.   Med snabb tillväxt följer utmanin...

Läs mer
Kontakta oss