Dustin

Dustin

Trovärdighet väger tungt för Dustin.

Nordens ledande återförsäljare inom IT och Hemelektronik hade genomfört ett betydande projekt med att införa ett nytt affärssystem baserat på Microsoft Dynamics AX och CRM.

Dustin såg efter hand behov av en partner som kunde säkerställa stabil och effektiv förvaltning och vidareutveckling efter implementationen. Man bestämde sig för Accigo.

– Förutom att de har duktiga konsulter, är de mycket lyhörda. Det är förvånansvärt sällan vi har behövt förklara vad vi vill för Accigo. De förstår själva snabbt och föreslår det vi behöver, utan att för den skull vara någon vindflöjel. De vågar vara obekväma om så behövs, säger Per Lengquist, Nordic IT-director, Dustin.

– När jag pratar med “klassiska” konsultleverantörer och ser deras förslag kan jag ibland se behovet av att sälja konsulttimmar lysa igenom.

Trygga i sin roll.

Trovärdighet är A och O i ett så långsiktigt val som det man gör när man väljer förvaltningspartner, menar Per Lengquist, och fortsätter:

– Accigos konsulter känner sig mer trygga, de gör det som många bara säger sig göra. Om man ger kunden det som kunden behöver och vill ha, kommer den egna lönsamheten av sig själv. Deras förslag sätter likhetstecken mellan kundens framgång och deras egen.

Samarbetet mellan Dustin och Accigo inleddes våren 2014. Mer information kommer om och när det finns fler nyheter att meddela.

Vill du ha hjälp med en liknande lösning?

Kontakta oss
Coor Service Management

Coor Service Management

Coor Service Management är Nordens ledande serviceleverantör, och erbjuder alla de servicetjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Inom Coor finns specialistkompetens inom fyra områden..

Läs mer
Svenska Röda Korset

Svenska Röda Korset

Röda Korset får större och större krav från alla håll. Vårt gamla affärssystem klarade inte av de nya omvärldskraven. Genom vårt nya helhetsomfattande verksamhetssystem från Accigo knyter man ihop allt och får ett samlat grepp om pengarna. Läs mer om kundcaset

Läs mer
Norrenergi

Norrenergi

– “Jag kände knappt övergången till det nya systemet, det gick förvånansvärt smidigt.” Det befintliga systemet hade börjat orsaka incidenter och skulle snart vara utan support. Norrenergi, som varje dygn hanterar 60.000 transaktioner av mätvärden, behövde snarast få hem en lösning ...

Läs mer
Accountor

Accountor

”Vi vill känna oss trygga med att kunna köra väldigt stora volymer för våra svenska och internationella kunder”.

Råkoll. Det är ledord på Accountor, som i sina system hanterar över 20 miljoner fakturor och andra ekonomifunktioner åt hundratals olika företag. Inget får gå fel. Kravet på säkerhet är mycket högt.

Läs mer
Banken

Banken

Banken som är en av Europas största, hanterar i ett av sina affärsområden redovisning och bokslut för tusentals organisationer. Affärssystemet Dynamics AX blev lösningen och samtidigt ett nav som är integrerat mot andra nödvändiga system inom banken.

En av Sveriges största processindustrikoncerner

En av Sveriges största processindustrikoncerner

En av Sveriges största processindustrikoncerner  valde affärssystemet Dynamics AX. Projektet startades i Sverige och rullas nu ut i flera länder. Det handlar om en komplett affärssystemlösning med IT-stöd för samtliga affärsprocesser, som material och produktionsstyrning, logistik och ekonomi. Accigo ...

Läs mer
Halens AB

Halens AB

Halens AB  – ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag – valde Dynamics AX som sitt affärssystem och Accigo som partner för att driftsätta den nya affärssystemlösningen.

Konsultföretaget

Konsultföretaget

Konsultföretaget med ett 50-tal konsulter behövde få bättre överblick över resursbeläggningen, hantera både serviceuppdrag och större projekt samt förenkla och effektivisera tidsredovisningen. Och allt skulle i princip automatiskt falla ut i fakturor och tillhörande ekonomiprocesser.

Vitamin Well

Vitamin Well

”Det går inte att jämföra med tidigare. Nu spar vi otroligt mycket tid”

Vitamin Well är en alldeles ny svensk framgångshistoria. På några få år har man tagit fram en hälsodryck som säljs på apotek, i pressbyråer, caféer och andra platser. Man har gått från noll till över 4 000 återförsäljare sedan lanseringen våren 2008.   Med snabb tillväxt följer utmanin...

Läs mer
Kontakta oss