Microsoft Azure

Azure är Microsoft molnplattform som skapar förutsättningar för effektiv hantering och lagring av data och applikationer. Plattformen möjliggör sömlös integration mellan era olika tjänster som är tillgängliga var du än befinner dig.

Accigo

Accigo har bred expertis inom Cloudlösningar

På Accigo har vi en bred expertis inom Cloudlösningar. Vi är en trygg partner som hjälper våra kunder med kostnadseffektiva och specialanpassade lösningar som kan innefatta migrering, integrationer och förvaltning. Vidare brinner vi för att assistera våra kunder i viktiga frågor som kostnadsestimeringar och säkerhetsrådgivning i molnet. Vårt team är även specialiserade på att analysera data lagrat i Azure för maximal affärsnytta.

Kostnad & skalfördelar

Dra nytta av Microsofts skalfördelar genom kostnadseffektiv datalagring! Skalbarhet och elasticitet i Azure innebär att ni alltid har den kapacitet ni behöver utan att betala för mer än vad ni använder. Azure är bara några knapptryck bort så inga initiala investeringskostnader tillkommer.

Säkerhet

Security Center, Advisor och Identity Management är några av de många tjänster som finns tillgängliga i Azure för att ständigt föreslå åtgärder i syfte att identifiera säkerhetshål och öka säkerheten i dina tjänster.

Ständig support

Baserat på din unika miljö får du ständig rådgivning av Azure Advisor och får genom Azure Health information om läget i Azures datacenter. Micorsofts egna support finns även tillgänglig via telefon och mail för att snabbt lösa era problem.

Kontakt

Vill du veta mer om hur ni kan jobba med Azure?

Hör gärna av dig så berättar vi mer. Både utifrån hur vi kan hjälp er med Azure men även hur vi säkerställer trygga projekt och tjänster med hjälp av vårt affärskoncept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser våra kundrelationer som partnerskap
  • Tillsammans utmanar vi gamla strukturer och invanda arbetsprocesser

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner