Power Platform

Power Platform ger ett ökat värde till övriga applikationer inom Microsofts plattform. Med databasen Dataverse skapas möjligheter att samla data på ett ställe vilket säkerställer att Microsoft Sales och Microsoft Finance and Operations populeras av samma data vilket stärker kopplingen systemen emellan.

Ökat värde till övriga applikationer

Microsoft Power Platform har givit Accigos samlade erbjudande en ökad kraft. För utmaningar som kräver mer än en out-of-the-box lösning kan nu Power Platform täppa igen hål i lösningen genom en app som ger användarna en ökad mobilitet, ett automatiserat flöde som eliminerar monotona manuella arbetsuppgifter eller en BI Dashboard som visualiserar data på ett mer effektivt sätt och möjliggör smartare affärsbeslut.

Lägre trösklar

Att utveckla appar och automatiserade flöden har länge varit mycket kostsamma och tidskrävande projekt. Med Microsofts low-code plattform minskar tiden det krävs att utveckla nya digitala lösningar markant och tröskeln för att fler ska lära sig att använda verktygen är lägre.

Gemensam datakälla

Kom bort från lokalt sparade filer och samla er data i Dataverse. Applikationer och automatiska flöden som agerar på er data kan behörighetsstyras för att säkerställa att det är rätt personer som använder dem.

Lättare att bli datadriven

Power Platform underlättar för företag att bli mer datadrivna. Från att samla data på ett ställe genom Dataverse, visualisera med Power BI till att agera genom Power Apps och automatisera via Power Automate.

Kontakt

Vill du veta mer om hur ni kan jobba med Power Platform?

Hör gärna av dig så berättar vi mer. Både utifrån hur vi kan hjälp er med Power Platform men även hur vi säkerställer trygga projekt och tjänster med hjälp av vårt affärskoncept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser våra kundrelationer som partnerskap
  • Tillsammans utmanar vi gamla strukturer och invanda arbetsprocesser

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner