Dynamics 365 Business Central

Business Central är Microsofts heltäckande affärssystem för små och medelstora bolag. Du kommer kunna effektivisera arbetet inom områden som försäljning, projektarbete, ekonomi och försörjningskedjan. Dessutom kommer du ta ett strategiskt viktigt steg inför framtiden genom att ta klivet upp till ett molnbaserat affärssystem.

Maria Lennman

Ta ditt affärssystem till nästa nivå tillsammans med oss

Accigo har en lång erfarenhet av att jobba med Microsofts plattformar. Denna erfarenhet medför en trygghet när vi, tillsammans med dig tar fram en lösning som passar dina förutsättningar bäst. Våra team är specialiserade på finansiella och operationella processer inom Microsofts affärssystem och har en gedigen erfarenhet av att genomföra implementationer tillsammans med våra kunder. Tack vare vår breda kompetens inom Microsofts plattformar kan vi dessutom tillföra ny funktionalitet till Business Central genom att använda Power Apps och Power Automate vilket skapar ytterligare möjligheter att effektivisera och automatisera dina processer.

Trygg partner

Få hjälp med din Business Central-implementation av en Microsoftpartner med lång och bred erfarenhet av att genomföra implementationer av system i Microsofts plattform.

Flytta in i molnet

Med Business central får du ett molnbaserat affärssystem som är sömlöst mot officepaketet. Med kontinuerliga uppdateringar har du alltid den senaste versionen.

Effektiva kärnprocesser

Byt ut föråldrad infrastruktur och få ett modernt och användarvänligt affärssystem som förenklar dina kärnprocesser och tillgängliggör din data i rapporter.

Introduktion

Se vad Microsoft har att säga om Business Central

Kontakt

Vill du veta mer om Business Central?

Klart du vill! Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner