Microsoft 365

Microsoft 365 är Microsofts molnplattform som stödjer den digitala arbetsplatsen. Förutom de klassiska Office-programmen innehåller Microsoft 365 tjänster som främjar produktivitet, både på personlig så väl som organisatorisk nivå.

Lisa Lindvall samtalar om Hybrid Arbetsplats

Specialistkunskap inom Microsoft 365

Förutom teknisk expertis har vi på Accigo ett stort fokus på att leda digital förändring och digitalisering. Med vår specialistkunskap inom Microsoft 365, kan vi implementera ändamålsenliga och hållbara lösningar samt strategisk och praktisk förvaltning av dessa. Vi brinner för att skapa en digital arbetsplats samtidigt som vi bygger verksamhetens kompetens så att arbetssätt och informationsstruktur kan hållas modern men också hållbar över tid i takt med att plattformen förändras.

Nav för samarbete och kommunikation

Microsoft 365 är navet där du kan lagra, samarbeta och kommunicera. Lagra och dela filer, chatta, ha möten och utbyt kunskap på ett och samma ställe

Mobilt

Nu har du möjligheten att vara produktiv oavsett var du befinner dig med hjälp av mobila applikationer och andra smarta lösningar som hör till Microsoft 365.

Säkert

Skydda användare och information med kraftfulla verktyg för säkerhet och efterlevnad utan att minska produktiviteten

Kontakt

Vill du veta mer om hur ni kan jobba med Microsoft 365?

Hör gärna av dig så berättar vi mer. Både utifrån hur vi kan hjälp er med Microsoft 365 men även hur vi säkerställer trygga projekt och tjänster med hjälp av vårt affärskoncept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser våra kundrelationer som partnerskap
  • Tillsammans utmanar vi gamla strukturer och invanda arbetsprocesser