Intelligenta verktyg som effektiviserar din verksamhet

  • Snabb och smart automation
  • Få ut ännu mer av din valda Microsoftlösning
  • Bättre data och ökade leveranser

Power Platform är snabb och användarvänlig teknik som effektiviserar din verksamhet

Med Power Platform kan du snabbt och enkelt effektivisera verksamheten med smarta lösningar. Tack vare ett användarvänligt gränssnitt skapas appar eller processer som frigör tid och värde för olika avdelningar i din verksamhet och som inkluderar Power Apps, Power Automate och AI Builder. Budgetappar, lagerhållningssystem, onboardingsystem eller processer som ersätter pappersarbetet. Möjligheterna med Power Platform är många och fördelen är att det går snabbt att sätta upp.

Detta kan vi hjälpa till med

Systemuppsättning

Vi skräddarsyr appar och processer så att din verksamhet så snabbt som möjligt kan dra nytta av effekten från smart användning av data.

Kom igång med plattformen

Med Power Platform får du en användarlösning där medarbetarna själva kan skapa automatiseringar. Vi hjälper dina medarbetare att komma igång så att de kan använda systemet fullt ut.

Center of Excellence

När strategiska och operativa frågor uppstår finns vi där att rådge dig vidare så att utvecklingen kan gynna hela verksamheten för full kontroll.

Power platform

Dra nytta av smart och snabb teknik

Effektivisera processer

Spara tid genom automatisera arbetsmoment som teknik kan göra snabbare – och mer träffsäkert.

Skalbara lösningar

Välj en flexibel lösning som enkelt kan växlas upp över tid istället för att fastna i stora, långsamma och dyra IT-projekt.

Frigör kraften

Ge verksamheten möjlighet att styra sin framgång genom ett användarvänligt system där medarbetarna kan skapa egna automatiseringar.

Bättre data

Undvik mänskliga misstag med automatiserade processer som säkrar kvaliteten på data och alla de beslut som avgörs utifrån den.

Bättre spårbarhet

Ha kontroll på data bakåt i tiden för bättre spårbarhet och mindre sårbarhet.

Frigör värdefull tid

Se till så att medarbetarna kan lägga tid och energi på värdeskapande aktiviteter och låt smart teknik hantera det som är repetitivt.

LÄS MER OM POWER PLATFORM

“Många IT-avdelningar vill veta var de ska börja. Hur de ska prioritera arbetet med Power Platform och vilka strategier och processer de behöver ha på plats i vilken ordning.”

 

Varför Accigo?

Lång erfarenhet

Sedan förra decenniet har vi hjälpt företag effektivisera och utveckla sin verksamhet genom smart användning av appar och automation.

Etablerad Microsoftpartner

Vi har stor kunskap om alla Microsofts plattformar och hjälper dig att växla upp din investering och hur Power Platform kan användas tillsammans med övriga lösningar.

Vi förstår din verksamhet

Din verksamhet är alltid i centrum och vår rådgivning utgår från en förståelse om vad som gör din organisation framgångsrik.

Kontakt

Boka ett möte

Är du nyfiken på Power Platform? Boka en 30 minuters demo så visar vi hur en process i Power Platform kan se ut och hur smart automatisering kan göra skillnad för din verksamhet.

KONTAKTPERSON

Vill du ha en personlig kontakt direkt?

Har du några andra frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta Robin direkt.