Vi vill göra våra kunder och medarbetare framgångsrika

Accigo är en nätverksorganisation som är ambitionsdriven och ägs av oss medarbetare. Allt vi gör, gör vi för att hjälpa våra kunder i deras utvecklingsresor, på lång sikt.

Fikapaus hos Accigo

Accigos bakgrundshistoria

Accigo grundades 2007 för att vi såg ett behov på marknaden. IT-branschen var reaktiv med många misslyckade projekt och missnöjda kunder som följd. För oss var det glasklart, IT-branschen behövde konsulter och beställare som vågade och kunde ta ansvar på riktigt. Det behövdes åtaganden där alla tog ett ansvar och vågade utmana varandra.

Det handlade i stort om att hjälpa kunderna att vara en bra beställare och att både kund, leverantör och enskild konsult ville ta ansvar och därmed ingå i ett partnerskap tillsammans. Att vinna tillsammans och möta utmaningar tillsammans är hur ett lyckat partnerskap borde fungera.

Vårt förhållningssätt

Harmoni satt i system™

Hela Accigo vilar på det affärskoncept vi tog fram när vi startade, Harmoni satt i system™, och det förklarar vårt unika tillvägagångssätt, förhållningssätt och metoderna som vi anammat för att säkerställa trygga projekt och tjänster inom Digitalisering.

Accigo-konsulter på takterassen
Att arbeta på Accigo

Växthus för människor

Vi kallar Accigo ett ”Växthus för människor”. Vi tror på ständig utveckling och att alltid skapa sammanhang som gynnar både våra medarbetare och kunder, där vi kan växa tillsammans. För oss är det viktigt med balansen mellan entreprenörsanda och professionalism. Det är kombinationen av båda som gör oss framgångsrika i allt vi gör.

Våra undervarumärken

Accigofamiljen

Hjälper företag att förstå och förutse kundbeteende med smart informationshantering och intelligent teknik.

Till Applai.se
Diskussion mellan konsulter
Karriär

Vi har varken hierarkier eller chefer, passar det dig?

Vi jobbar istället med Kollektivt ledarskap. Det betyder att vi vi lägger ansvaret och möjligheterna hos oss själva, precis som det borde vara.

  • Värderingsstyrt
  • Långsiktighet
  • Entreprenörsanda
  • Personlig utveckling
Konsulter pratar med varandra

En värderingsstyrd nätverksorganisation

Som en del i en kultur där man tar fullt ansvar hela vägen, krävs en organisation där man som medarbetare har fullt mandat och ansvar hela vägen. På Accigo har vi inte traditionella hierarkier och chefer. Vi är istället en nätverksorganisation som är värderingsstyrd. Våra medarbetare har mandat och befogenhet att driva och utveckla våra kunder fullt ut.

Samarbetspartners

Se vilka vi samarbetar med

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa.

Till Advanias hemsida

Vi är Microsoft-partner och använder många av deras olika plattformar och tjänster för att hjälpa våra kunder.

Till Microsofts hemsida

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner