Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 är Microsofts plattform för verksamhetssystem. Intelligenta och ändamålsbyggda applikationer som samverkar med en gemensam datakälla och skapar framtidens affärsprocesser i molnet.

Accigo

Accigos syn på framtida företagssystem

Megatrender som globalisering, digitalisering och hållbarhetsfokus skapar utmaningar för gårdagens affärssystem. De affärssystemen har utvecklats över tid för att hantera allt större delar av företagens verksamhetsprocesser. På vägen har systemen dock blivit alldeles för komplexa och det begränsar deras förmåga att snabbt hantera förändringar och innovation.

Ett modernt företagssystem måste kunna stödja både stabilitet i standardprocesser samtidigt som den möjliggör förändring, effektivitet, flexibilitet och innovationer. Dynamics 365 svarar upp på de utmaningarna. Det har en stabil grund för standardprocesser och i kombination med den växande verktygslådan inom Power Platform kan värde skapas genom produktivitetshöjande applikationer och automatiserade processer.

Framtidssäkert i molnet

Dynamics 365 och Power Platform uppdateras kontinuerligt. Det innebär att in inte längre behöver genomföra stora omfattande uppdateringar som stör verksamheten. Platformen hanteras dessutom i Microsofts molntjänst Azure vilket innebär hög prestanda och maximal säkerhet.

Flexibilitet med 360 vy över er data

Dynamics 365’s applikationer för verksamhetsprocesser kompletteras av Power Platform’s visuella gränssnitt där kan utveckla konkurrenskraftiga lösningar och applikationer.

Automatisering och effektivitet

Ni kan strömlinjeforma era affärsprocesser genom intelligenta lösningar och öka produktiviteten inom alla delar av företagets verksamhetssystem, oavsett komplexitet.

Kontakt

Vill du veta mer om hur ni kan jobba med Dynamics 365?

Hör gärna av dig så berättar vi mer. Både om hur vi kan hjälpa er med Dynamics 365 men även hur vi säkerställer trygga projekt och tjänster, med hjälp av vårt affärskoncept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser våra kundrelationer som partnerskap
  • Tillsammans utmanar vi gamla strukturer och invanda arbetsprocesser

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner