Microsoft Molndesign: Offentlig sektor

Microsofts nya molndesign, i molnplattformen Azure, gör det enklare för offentlig sektor att börja använda Microsofts molntjänster. Paketet innehåller verktyg, mallar, policyer, rapporter och utbildningar som underlättar för en flytt till molnet. Utformningen av paketet är särskilt utvecklad och riktad till er som behöver uppfylla de regleringar, krav och lagar som gäller för offentlig sektor i Sverige.

Specialister på Azure moln

Förbered er för molnet redan nu

Inom offentlig sektor finns det ett behov av att kunna digitalisera snabbare. Men på grund av olika tolkningar av lagar som Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) och Dataskyddsförordningen (GDPR) har digitaliseringen saktats ner. Vi på Accigo är guldpartner hos Microsoft och kan hjälpa er inom offentlig sektor att förbereda er på en framtid i molnet med exempelvis säkerhetsstrategier och migreringsplaner. Vi agerar både inspiratör, rådgivare och implementationspartner i molnresan.

Trygg partner

Få hjälp och råd av en Microsoftpartner med lång och bred erfarenhet av att genomföra implementationer av system i Microsofts plattform.

Hög IT-säkerhet

Microsoft Molndesign är framtagen för att skapa en molnmiljö i Azure för IT-tjänster med mycket hög IT-säkerhet och innehåller ett antal verktyg som förenklar uppfyllnad av regleringar och lagar som GDPR och OSL.

Enkelt att komma igång

Genom Microsofts nya molndesign, i molnplattformen Azure, är det enklare än någonsin för offentlig sektor att börja använda molntjänster.

Säkerhet i molnet

Daniel Akenine, Microsoft Sverige, förklarar begreppet Trust inom Microsofts molntjänster

Kontakt

Vill du veta mer om Microsoft Molndesign: Offentlig sektor?

Klart du vill! Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kontaktperson

Kontakta Jonas om du vill veta mer om Microsoft Molndesign: Offentlig sektor

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner