Vi ser till att du lyckas i molnet

  • Trygg förvaltning och drift
  • Molnspecifika konsulttjänster
  • Avancerad IT-säkerhet
Molnpartner

En hjälpsam partner för hela din molnlösning

Att ha en molnbaserad IT-miljö är ett smart val eftersom det är flexibelt och skalbart. För att din molnmiljö ska fungera optimalt måste du dock förvalta den aktivt. Det innebär bland annat att hålla koll på säkerheten, anpassa miljön efter dina behov och säkerställa att viktiga uppdateringar och förbättringar genomförs. Om du behöver en moln-partner som hjälper dig med det och tar hand om hela din molnmiljö har du kommit rätt.

Fördelarna med Accigo

Är vi rätt för dig?

Här får du ett långsiktigt partnerskap

Framgång är resultatet av långsiktigt arbete med tydliga mål. Med oss får du inte en leverantör, du får en trogen partner som ser till att du får ut maximal nytta av dina molninvesteringar.

Microsoft-certifierade experter

Hos oss hittar du certifierade Azure-experter (några av de bästa du kan hitta i Sverige) som har rätt kompetens för ditt projekt.

Anpassat efter dina förutsättningar

Alla organisationer har unika behov, även din. För att du ska få den bästa molnlösningen ser vi till att anpassa den utifrån din verksamhet och förutsättningar.

marketing automation
Förvaltning och drift

Vi tar hand om din molnlösning och håller den i toppskick

Välkommen till molnet! Nu gäller det att fortsätta förvalta din IT-miljö på bästa möjliga sätt. Vi tar gärna hand om hela din molnlösning och ser till att den är i toppskick. På så vis kan du och hela din organisation fokusera på det ni kan bäst; era affärer. Vi är Microsoft Gold-partner och har djup kunskap om hela Azures ekosystem. Du kan därför vara säker på att vi kommer se till att er molnmiljö alltid är säker, uppdaterad och förvaltad på ett sätt som ser till att dina IT-investeringar ökar i värde.

Konsulttjänster

Stärk upp med molnkompetensen du behöver

När du stöter på utmaningar som inte går att lösa internt kan du ta hjälp av våra specialister. Oavsett om du behöver en second opinion på något eller stöttning med exempelvis migreringsprojekt finns vi här för dig, redo att hjälpa till. Här hittar du kompetens inom bland annat molnarkitektur, rådgivning, projektledning, utveckling inom webb/integration/BI, DevOps-experter och mycket mer. Vår målsättning är att säkerställa att ni får en så enkel och problemfri molnresa som möjligt.

Molnsäkerhet

Vi hjälper dig att hålla din molnmiljö säker

Idag sker många cyberattacker där affärskritiska system och känslig data är målen. Molnsäkerhet består av många olika delar och för att inte missa något kan du lägga det ansvaret på oss genom att använda oss som säkerhetsrådgivare. Vi hjälper dig med proaktiv säkerhetsstrategi, övervakning av din IT-miljö med snabba åtgärder, identitetsstyrning, informationssäkerhet, lösenordsskydd och mycket mer. Vår vision är att jobba långsiktigt med operativ säkerhetsrådgivning för att din IT-miljö ska vara trygg och motståndskraftig.

Testa dig själv

Betalar du för mycket för din Azure-miljö?

Skalbarheten i en molnmiljö är en av de stora fördelarna med molnet, eftersom IT-kapaciteten kan anpassas efter era behov i realtid. Men det är samtidigt lätt hänt att kostnaderna drar iväg om du inte har har koll.

Fråga 1 / 5

Ser du dina kostnader i Azure-portalen?

Fråga 2 / 5

Använder du reserverade instanser?

Fråga 3 / 5

Skalar du kontinuerligt dina resurser utifrån faktiskt behov?

Fråga 4 / 5

Taggar du dina resurser för att se hur mycket dina system kostar?

Fråga 5 / 5

Har ni koll på hur ni fördelar kostnaderna internt?

Betalar du för mycket för din Azure-miljö?

Tack för dina svar!

Nu är det bara resultatet kvar. Du kan antingen välja att se resultatet direkt eller göra testet igen. Tack för att du tog dig tid.

Föregående fråga

Ditt resultat

Du skulle kunna ha bättre koll på kostnaderna i din Azure-miljö

Baserat på dina svar så har du inte full koll på kostnaderna i din Azure-miljö. Det kan innebära att du betalar onödigt mycket för kapacitet som du inte nyttjar. För att en molnmiljö ska vara så effektiv som möjligt är det viktigt att ha koll både på kostnaderna och kapaciteten i förhållande till dina behov. Tack för att du tog dig tid att svara!

Kostnadsfri workshop för att få bättre koll

Just nu bjuder vi på en 45-minuters workshop om hur du får koll på kostnaderna i Azure. Förutom att gå igenom de frågorna som du precis svarat på kommer vi ge dig ett gäng bra tips och trix för just din Azure-miljö. Skulle det vara intressant? Fyll i så fall i formuläret så kontaktar vi dig för att boka en tid! Workshopen sker givetvis digitalt via Teams.

Boka en kostnadsfri workshop

Ditt resultat

Du verkar ha god koll på kostnaderna i din Azure-miljö

Snyggt jobbat! Dina svar tyder på att du har koll på kostnaderna och vet vad du ska göra för att inte riskera att betala för mycket. Detta var bara fem stycken olika områden och det finns givetvis många fler sätt att optimera både kostnaderna och kapaciteten av din Azure-miljö. Tack för att du tog dig tid att svara.

Vill du veta hur du kan få ännu bättre koll på din Azure-miljö?

I så fall kan du prenumerera på våra tips för hur du optimerar din Azure-miljö ytterligare. Skulle det vara intressant? Fyll i formuläret så kommer tipsen direkt i din mail!

Prenumerera på våra Azure-tips

Kontakt

Just nu: Kostnadsfri konsultation

Du kan boka en 45-minuters konsultation med oss helt kostnadsfritt! Det är väl inget att fundera på? Vi finns några knapptryck bort.

  • Ställ frågor till våra konsulter
  • Få hjälp att reda ut tankar och funderingar
  • Få förslag på hur du kan komma vidare med din molnlösning
  • Överblick av kostnader kopplade till olika typer av molnlösningar
KONTAKTPERSON

Vill du ha en personlig kontakt direkt?

Kontakta Jonas om du vill veta mer om våra erbjudanden inom molntjänster

Jonas Hagen

Jonas Hagen

Cloudtjänster är som en virtuell verktygslåda som ger företag de verktyg de behöver för att bygga, driva och förbättra sina digitala tjänster.