Molntjänster

Vi ser till att du lyckas i molnet

  • Trygg förvaltning och drift
  • Molnspecifika konsulttjänster
  • Avancerad IT-säkerhet

En hjälpsam partner för hela din molnlösning

Att ha en molnbaserad IT-miljö är ett smart val eftersom det är flexibelt och skalbart. För att din molnmiljö ska fungera optimalt måste du dock förvalta den aktivt. Det innebär bland annat att hålla koll på säkerheten, anpassa miljön efter dina behov och säkerställa att viktiga uppdateringar och förbättringar genomförs. Om du behöver en moln-partner som hjälper dig med det och tar hand om hela din molnmiljö har du kommit rätt.

Fördelarna med Accigo

Är vi rätt för dig?

Här får du ett långsiktigt partnerskap

Framgång är resultatet av långsiktigt arbete med tydliga mål. Med oss får du inte en leverantör, du får en trogen partner som ser till att du får ut maximal nytta av dina molninvesteringar.

Microsoft-certifierade experter

Hos oss hittar du certifierade Azure-experter (några av de bästa du kan hitta i Sverige) som har rätt kompetens för ditt projekt.

Anpassat efter dina förutsättningar

Alla organisationer har unika behov, även din. För att du ska få den bästa molnlösningen ser vi till att anpassa den utifrån din verksamhet och förutsättningar.

Molnförvaltning
Förvaltning och drift

Vi tar hand om din molnlösning och håller den i toppskick

Välkommen till molnet! Nu gäller det att fortsätta förvalta din IT-miljö på bästa möjliga sätt. Vi tar gärna hand om hela din molnlösning och ser till att den är i toppskick. På så vis kan du och hela din organisation fokusera på det ni kan bäst; era affärer. Vi är Microsoft Gold-partner och har djup kunskap om hela Azures ekosystem. Du kan därför vara säker på att vi kommer se till att er molnmiljö alltid är säker, uppdaterad och förvaltad på ett sätt som ser till att dina IT-investeringar ökar i värde.

Specialister på Azure moln
Konsulttjänster

Stärk upp med molnkompetensen du behöver

När du stöter på utmaningar som inte går att lösa internt kan du ta hjälp av våra specialister. Oavsett om du behöver en second opinion på något eller stöttning med exempelvis migreringsprojekt finns vi här för dig, redo att hjälpa till. Här hittar du kompetens inom bland annat molnarkitektur, rådgivning, projektledning, utveckling inom webb/integration/BI, DevOps-experter och mycket mer. Vår målsättning är att säkerställa att ni får en så enkel och problemfri molnresa som möjligt.

molnsäkerhet
Molnsäkerhet

Vi hjälper dig att hålla din molnmiljö säker

Idag sker många cyberattacker där affärskritiska system och känslig data är målen. Molnsäkerhet består av många olika delar och för att inte missa något kan du lägga det ansvaret på oss genom att använda oss som säkerhetsrådgivare. Vi hjälper dig med proaktiv säkerhetsstrategi, övervakning av din IT-miljö med snabba åtgärder, identitetsstyrning, informationssäkerhet, lösenordsskydd och mycket mer. Vår vision är att jobba långsiktigt med operativ säkerhetsrådgivning för att din IT-miljö ska vara trygg och motståndskraftig.

Kontakt

Just nu: Kostnadsfri konsultation

Du kan boka en 45-minuters konsultation med oss helt kostnadsfritt! Det är väl inget att fundera på? Vi finns några knapptryck bort.

  • Ställ frågor till våra konsulter
  • Få hjälp att reda ut tankar och funderingar
  • Få förslag på hur du kan komma vidare med din molnlösning
  • Överblick av kostnader kopplade till olika typer av molnlösningar
Kontaktperson

Kontakta Michael om du vill veta mer om våra erbjudanden inom molntjänster