En mänsklig digitaliseringspartner

Till oss på Accigo kommer företag som vill utvecklas med hjälp av digitalisering. Vi levererar våra tjänster utifrån var i digitaliseringsresan företag befinner sig och vilka behov som finns.

Oavsett uppdrag finns det en framgångsfaktor som vi alltid strävar efter att uppnå, och det är trygghet. Människor behöver känna trygghet för att genomföra förändring som leder till utveckling. Vi skapar den tryggheten genom att förstå er verksamhet och ta ansvar för vår leverans. Resultatet blir långsiktiga partnerskap som ger maximal nytta. Vi kallar det “Harmoni satt i system”.

 

 

Konsulter skrattar tillsammans
Accigos kundlöfte

Harmoni satt i system

Att förstå er verksamhet ger kraft till relationen med dig som kund. Genom att ta ansvar för vår rådgivning skapar vi den trygghet ni behöver för att lita på oss för förändring.

Med Accigo som digitaliseringspartner skapar vi:

 

  • Trygghet

Alla projekt stöter på oväntade utmaningar. Men genom att förstå verksamheten, ta ansvar och lita på varandra skapar vi en trygg relation.

  • Maximal nytta

När vi tar ansvar, både för projektet och för att förstå din verksamhet, skapar vi en trygg grund att stå på. En grund som leder till maximal nytta för dig som kund.

För att uppnå trygghet och maximal nytta jobbar vi med:

 

  • Ansvar

Du som kund ger oss ansvaret att styra riktningen framåt. Vi tar det förtroende på största allvar och ser till att du har full inblick i alla vägval.

  • Verksamhetsförståelse

För att vi ska kunna ta ansvar måste vi förstå din verksamhet. Det är först då vi kan bilda oss en uppfattning om vad du verkligen behöver.

Anna Brunell
Harmoni satt i system i praktiken

Så stöttade vi Nordiska Galleriet Group i sin tillväxtresa

I drygt två år har Business Central-teamet på Accigo fått förtroendet att utveckla verksamhetssystemet för bolagsgruppen Nordiska Galleriet Group, ett bolag med en drygt 100-årig historia av att sälja design till kunder som söker det bästa från världens alla hörn.

Citat om Harmoni satt i system

Långsiktigt partnerskap

Framgångsrik digitalisering handlar till 90% om människor och 10% om teknik. Stabil framgång skapas över tid så för maximal nytta krävs långsiktighet. Vi ser det som ett partnerskap som är både flexibelt och tryggt och som anpassas efter de behov ni har idag, och de behov som uppstår i framtiden. Digitalisering ser olika ut beroende på var ni befinner er och vilka utmaningar ni står inför. Vi tar ansvar att förstå var ni är just nu, men framförallt var ni är på väg.

Kontakta oss

Vill du arbeta med en ovanligt mänsklig digitaliseringspartner?

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det så otroligt mycket större. Digitalisering kan få både människor och organisationer att våga sikta högre, följa sina drömmar och öppna dörrar som de inte ens visste fanns.