Vi ser till att du lyckas i molnet

  • Trygg förvaltning och drift
  • Certifierade molnkonsulter
  • Avancerad IT-säkerhet
Accigo
Accigo

En hjälpsam partner för hela din molnlösning

Att ha en molnbaserad IT-miljö är ett smart val eftersom det är flexibelt och skalbart. För att din molnmiljö ska fungera optimalt måste du dock förvalta den aktivt. Det innebär bland annat att hålla koll på säkerheten, anpassa miljön efter dina behov och säkerställa att viktiga uppdateringar och förbättringar genomförs. Om du behöver en moln-partner som hjälper dig med det och tar hand om hela din molnmiljö har du kommit rätt.

VANLIGA UTMANINGAR

Behöver du hjälp med något av detta?

Här är några av de vanligaste utmaningarna vi stöter på.

Känner du igen dig? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Förvaltning och monitorering

Att hålla koll på, och förvalta, din molnlösning är en viktig aspekt för att hålla den i topptrim.

Flytta till Microsofts Azure

Oavsett om ni ska flytta hela eller delar av er IT-miljö är det viktigt att ha en plan för hur flytten ska gå till.

IT-säkerhet i Azure

Vem håller koll på säkerheten i er Azure-miljö? Säkerheten är alltid av yttersta vikt när det gäller molnlösningar eftersom att en attack kan göra stor skada.

Kostnadseffektivitet och uppföljning i Azure

Håll koll på kostnaderna i din Azure-miljö genom att nyttja alla de verktyg som finns och ständigt hålla koll.

Microsoft Cloud Adoption Framework

Det självklara ramverket att följa när det gäller moln-implementering i Azure.

Fördelarna med Accigo Cloud Expertise

Är vi rätt för dig?

Här får du ett långsiktigt partnerskap

Framgång är resultatet av långsiktigt arbete med tydliga mål. Med oss får du inte en leverantör, du får en trogen partner som ser till att du får ut maximal nytta av dina molninvesteringar.

Microsoft-certifierade experter

Hos oss hittar du certifierade Azure-experter (några av de bästa du kan hitta i Sverige) som har rätt kompetens för ditt projekt.

Anpassat efter dina förutsättningar

Alla organisationer har unika behov, även din. För att du ska få den bästa molnlösningen ser vi till att anpassa den utifrån din verksamhet och förutsättningar.

Testa dig!  Betalar du för mycket för Azure?  Gör vårt test och se om du har koll på kostnaderna i din molnmiljö – eller om  du kan använda resurserna ännu mer effektivt. Till testet
Molnsäkerhet
Förvaltning och drift

Vi tar hand om din molnlösning och håller den i toppskick

Välkommen till molnet! Nu gäller det att fortsätta förvalta din IT-miljö på bästa möjliga sätt. Vi tar gärna hand om hela din molnlösning och ser till att den är i toppskick. På så vis kan du och hela din organisation fokusera på det ni kan bäst; era affärer. Vi är Microsoft Gold-partner och har djup kunskap om hela Azures ekosystem. Du kan därför vara säker på att vi kommer se till att er molnmiljö alltid är säker, uppdaterad och förvaltad på ett sätt som ser till att dina IT-investeringar ökar i värde.

Specialister på Azure moln
Konsulttjänster

Stärk upp med molnkompetensen du behöver

När du stöter på utmaningar som inte går att lösa internt kan du ta hjälp av våra certifierade molnkonsulter. Oavsett om du behöver en second opinion på något eller stöttning med exempelvis migreringsprojekt finns vi här för dig, redo att hjälpa till. Här hittar du kompetens inom bland annat molnarkitektur, rådgivning, projektledning, utveckling inom webb/integration/BI, DevOps-experter och mycket mer. Vår målsättning är att säkerställa att ni får en så enkel och problemfri molnresa som möjligt.

Distansarbete
Molnsäkerhet

Vi hjälper dig att hålla din molnmiljö säker

Idag sker många cyberattacker där affärskritiska system och känslig data är målen. Molnsäkerhet består av många olika delar och för att inte missa något kan du lägga det ansvaret på oss genom att använda oss som säkerhetsrådgivare. Vi hjälper dig med proaktiv säkerhetsstrategi, övervakning av din IT-miljö med snabba åtgärder, identitetsstyrning, informationssäkerhet, lösenordsskydd och mycket mer. Vår vision är att jobba långsiktigt med operativ säkerhetsrådgivning för att din IT-miljö ska vara trygg och motståndskraftig.

Accigos experter

Några av oss som arbetar med Cloud Expertise

Daniel Björk

  • Leading Delivery Advisor

Måns Rantzer

  • Leading Consultant

Ronja Ask

  • Consultant

Michael Lagerberg

  • Affärsområdesansvarig Digital Architecture
Distasarbete
Utveckla din molnlösning med oss

Kontakta vårt team för mer information

Du kanske vill veta var du ska börja, hur du blir bättre eller vad ert nästa steg är? Oavsett vad är du alltid välkommen att kontakta oss för att snacka vidare.

Michael kan hjälpa dig vidare

Vill du ha en personlig kontakt direkt?

Michael är kontaktperson för Cloud Expertise och hjälper dig gärna vidare. Dra iväg ett mail till honom så får du svar inom kort.