Tryggar din digitala miljö nu och i framtiden

 • Tjänster & lösningar optimerade för molnmiljöer
 • Förenar människor, processer och teknik med DevOps
 • Förbättrar kostnadseffektiviteten med FinOps
Accigo Cloud Solutions

En certifierad partner för Cloud Native

Vi hjälper dig att utvinna maximalt värde av din molninvestering, oavsett om du vill ta din organisation hela vägen till molnet, satsa på en hybridlösning, eller om du vill uppdatera den befintliga molnlösningen. Våra experter inom Microsofts molnplattform Azure kan agera rådgivande eller implementera lösningar för att effektivisera, säkra och förenkla verksamhetens molnmiljö, så att din organisation kan fokusera på era kärnprocesser.

Fördelarna med Accigo Cloud Solutions

Är vi rätt för dig?

Cloud Native

Vi är ett Cloud Native-företag, vilket betyder att våra tjänster och lösningar är utformade och optimerade för molnmiljön. Detta ger fördelar som bättre skalbarhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet för våra kunder.

Säkerhet och efterlevnad

Vi prioriterar säkerhet och efterlevnad i allt vi gör. Våra tjänster och infrastruktur är byggda med höga säkerhetsstandarder och vi följer branschregler och best practices för att skydda våra kunders data och integritet.

Microsoft-certifierade experter

Hos oss finns certifierade Azure-experter som har rätt kompetens för ditt projekt. De är några av de bästa du kan hitta i Norden.

Accigo Cloud Solutions – tjänster

Allt du behöver för en konkurrenskraftig molnmiljö

Våra experter inom Microsofts molnplattform Azure hjälper dig att maximera affärsnyttan av dina molninvesteringar. Oavsett om du behöver en helhetsleverantör, rådgivare eller hjälp inom specifika områden finns vi här, redo att hjälpa dig.

Development cloud

Cloud-strategi och rådgivning

Accigo erbjuder expertis och rådgivning för att hjälpa företag att utveckla en effektiv Cloud-strategi och planera resan till molnet.

Molninfrastruktur och plattformstjänster

Accigo erbjuder skräddarsydda lösningar för att designa, implementera och hantera molninfrastrukturer och plattformar baserade på ledande molntjänsteleverantörer.

Cloud-optimering

Accigo hjälper företag att optimera sina molnresurser för att förbättra prestanda, skalbarhet och kostnadseffektivitet.

Managed Cloud Services

Accigo erbjuder hantering av företags Cloud-miljöer, inklusive övervakning, säkerhet, support och optimering av molninfrastrukturer.

Cloud-migrering och implementering

Accigo hjälper företag att migrera till molnet och implementera molntjänster, vilket också inkluderar migrering av befintliga applikationer och data samt en smidig övergång. Vi hjälper till med strategiutveckling, planering och genomförande.

Datacenter och hybrida Cloud-lösningar

Accigo erbjuder tjänster för datacenterhantering och hybrida Cloud-lösningar som kombinerar privata och offentliga molntjänster.

IT-drift och support

Accigo tillhandahåller IT-drift och supporttjänster för företag, inklusive hantering av infrastruktur, nätverk och system.

Cloud-Uppgradering och modernisering

Accigo hjälper företag att uppgradera och modernisera sina applikationer och infrastrukturer till molnet för att förbättra skalbarhet, prestanda och kostnadseffektivitet.

DevOps och automatisering

Accigo erbjuder tjänster för att implementera DevOps-principer och automatisering i Cloud-miljöer för snabbare utveckling och distribution av applikationer.

Cloud-säkerhet och efterlevnad

Accigo fokuserar på att säkerställa att företags Cloud-miljöer är säkra och uppfyller regleringar och efterlevnadskrav.

Data- och analyslösningar

Accigo hjälper företag att utnyttja sin data till fullo genom att erbjuda datahantering, analys och visualisering i molnet.

FinOps kostnadsanalys och optimering

Accigo hjälper företag att analysera molnkostnader, identifiera kostnadsdrivare och implementera optimeringsstrategier för att minska kostnaderna och förbättra kostnadseffektiviteten. Accigo erbjuder support till existerande FinOps team med SME (Subject Matter of Experter) och tjänster som inkluderar helhetsåtagande inom FinOps.

Budgetering och prognoser

Accigo hjälper företag att skapa och hantera molnbudgetar och gör prognoser för framtida kostnader baserat på användningsmönster och planerad tillväxt. 

Rekommenderad guide: De bästa sätten att optimera dina kostnader i Azure Effektiva sätt att spara pengar i molnet Hämta guiden nu
Cloud Operations

En trygg Cloud Partner med djup kompetens

Med Cloud Operations erbjuder vi trygg förvaltning, drift och progress i dina molnmiljöer. Vi kombinerar upplevelsen av en traditionell hostingtjänst med alla fördelar som kommer med molnet för skalbarhet, stabilitet och driftsäkerhet. En sömlös övergång från fysiska maskiner till molnet där vi på Accigo är din partner hela vägen.

 • Övervakning, tillgänglighet och incidenthantering
 • Uppdateringar, patchning och backuper
 • Kontinuerlig översyn av kostnader
 • Infrastructure as code för automatisering av flöden
Cloud Consulting

Stärk upp med certifierade Azure-konsulter

Med Accigo Cloud Consulting hjälper vi dig stärka upp med kompetens inom de utmaningar molnet kan medföra. Vi stöttar vid alla typer av behov som ni har inom Azure. Våra konsulter inom Cloud och Azure har bred kompetens och är certifierade experter inom många olika produkter och områden. Vi tror vi på långsiktiga partnerskap och vill gärna sätta oss in i er verksamhet för att maximera nyttan för er. Det är en del av vårt kundlöfte ”Harmoni satt i system”.

 • Molnarkitekter
 • Rådgivare
 • Projektledare
 • Molnkonsulter
 • Webbutveckling
 • Integration
 • Business Intelligence
 • DevOps-experter
Accigos medarbetare

Våra Cloud Solutions-specialister

Måns Rantzer

 • Leading Consultant
Joakim Johansson-senior-security-advisor

Joakim Rodéhn

 • Senior Security Advisor

Johan Jansson Lack

 • Cyber Security Instructor

Kim Pettersson

 • Cyber Security Specialist
Niclas Falkestrand IT-säkerhet Accigo

Niclas Falkenstrand

 • Cyber Security Specialist
IT-säkerhet
Accigo Cyber Security

Proaktiv cybersäkerhet som håller din verksamhet säker

Vår vision är att jobba långsiktigt med operativ säkerhetsrådgivning, för en trygg och ständigt uppdaterad IT-miljö. För din trygghet granskar vi IT-miljön kontinuerligt i syfte att leta efter säkerhetshål som vi åtgärdar. Som säkerhetsrådgivare föreslår vi återkommande proaktiva åtgärder och finns tillgängliga för dina frågor. Som säkerhetspartner kan vi exempelvis fokusera på informationssäkerhet, lösenordsskydd och utbildning.

 • Azure Advanced Threat Protection
 • Azure Security Center
 • Identitetsstyrning i Windows AD och Azure
 • Hybrid-miljöer
Utveckla din molnlösning med oss

Kontakta vårt team för mer information

Du kanske vill veta var du ska börja, hur du blir bättre eller vad ditt nästa steg är? Kontakta oss så pratar vi vidare.

Jonas kan hjälpa dig vidare

Vill du ha en personlig kontakt direkt?

Jonas är kontaktperson för Cloud Solutions och hjälper dig gärna vidare. Skicka ett mail till honom så får du svar inom kort.