Accigos kundlöfte

Harmoni satt i system™

Accigo startades i en tid då branschen jobbade med övertygelsen att tekniken stod över människan. Vi tänkte annorlunda, och vi behövde ett sätt att förklara det på. Vi introducerade Harmoni satt i system™. Det är den filosofi som vi vilar mot än idag, som våra medarbetare lever efter och tar med i varje framgångsrikt projekt vi levererar.

Harmoni satt i system™ är vårt sätt att se på relationen till dig som kund och hur vi genomför våra leveranser tillsammans.

Harmoni satt i System

Vad betyder det?

Harmoni satt i system™ är en formel med fyra delar, där varje del är ett verktyg för att skapa långsiktiga partnerskap med våra kunder.

Vi är den långsiktiga samarbetspartnern som finns kvar efter genomfört projekt och hjälper till att realisera det efterfrågade värdet på gjord investering. Vi är den trygga rådgivaren som lyssnar på dig som kund och tar dig på allvar. Vi är guiden som hjälper dig och dina medarbetare genom utmanande och komplexa förändringsprojekt på ett sätt som ger trygghet till alla inblandade.

1. Ansvar

Du som kund ger oss ansvaret att styra riktningen framåt. Vi tar det förtroende på största allvar och ser till att du har full inblick i alla vägval.

2. Verksamhetsförståelse

För att vi ska kunna ta ansvar måste vi förstå din verksamhet. Det är först då vi kan bilda oss en uppfattning om vad du verkligen behöver.

3. Trygghet

Alla projekt stöter på oväntade utmaningar. Men genom att förstå verksamheten, ta ansvar och lita på varandra skapar vi en trygg relation.

4. Maximal nytta

När vi tar ansvar, både för projektet och för att förstå din verksamhet, skapar vi en trygg grund att stå på. En grund som leder till maximal nytta för dig som kund.

Accigo-konsulter har möte
Harmoni satt i system™ i praktiken

Så stöttade vi Nordiska Galleriet Group i sin tillväxtresa

I drygt två år har Business Central-teamet på Accigo fått förtroendet att utveckla verksamhetssystemet för bolagsgruppen Nordiska Galleriet Group, ett bolag med en drygt 100-årig historia av att sälja design till kunder som söker det bästa från världens alla hörn.

Citat om Harmoni satt i system

Framgångsrik digitalisering

Framgångsrik digitalisering handlar till 90% om människor och 10% om teknik. Vi är kompetenta och ansvarstagande så att du som kund får ut max av din investering.Vi gör inte alltid vad du vill, men vi gör alltid vad du behöver. Vi förstår din verksamhet och med vår kunskap, erfarenhet och löfte om ansvar och utveckling vågar vi utmana dig. Det är därför vi  är trygga att arbeta med. Och det är därför vi skapar framgångsrika digitaliseringsprojekt. Gång på gång.

Kontakta oss

Vill du arbeta med en ovanligt mänsklig digitaliseringspartner?

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det så otroligt mycket större. Digitalisering kan få både människor och organisationer att våga sikta högre, följa sina drömmar och öppna dörrar som de inte ens visste fanns.