User Adoption

Maximera effekten av Microsoft 365

 • Förståelse av nuläget
 • Verktyg att sätta målbilden och tydliggöra nästa steg
 • Insikter för vägen framåt som tar dig till målet
Porträtt Lisa Lindvall

User Adoption

Engagera alla i organisationen att jobba smartare med de digitala verktygen i Microsoft 365. Ta hjälp av vår metodik för att öka produktiviteten, minska säkerhetsriskerna och stötta dina medarbetare i digitala arbetssätt. Vi kallar det User Adoption.

Konsulter sitter tillsammans och pratar

User Adoption gör medarbetare och verksamheter framgångsrika med Microsoft 365

Framgångsrika digitala arbetssätt handlar till 10% om teknik och 90% om människan. Med Microsoft 365 finns många möjligheter att engagera medarbetare att bli mer produktiva, och samtidigt minska säkerhetsrisker och även minska kostnaden.

User Adoption skapar kraft och ökat värde så att din verksamhet utvecklas framåt med hjälp av digitala verktyg. User Adoption ökar medarbetarengagemang, bidrar till ökad informationssäkerhet, utveckling av digitala arbetssätt och processer samt stöttar verksamhetsutvecklingen.

 

Vinster med User Adoption

När du samarbetar med oss för att maximera effekten av Microsoft 365 får du ta del av en beprövad leveransmodell som säkerställer framgångsrika projekt som når dina affärsmål. En viktig del i den vinnande strategin handlar om att anpassa strategin utifrån din organisations nuläge och vad ni behöver.

Högre medarbetarengagemang

Engagerade medarbetare med bra digitala verktyg är oftare nöjdare medarbetare som vill stanna kvar i verksamheten för att utvecklas och bidra med mer värde. Dessutom är de goda ambassadörer som attraherar ny kompetens.

Minskade kostnader och ökad säkerhet

Minskade säkerhetsrisker och lägre kostnader eftersom hela verksamheten jobbar enligt gemensamma digitala processer med informationssäkerhet i fokus.

Ökad produktivitet

Potentialen i verktygen kan användas fullt ut vilket ökar både produktivitet och lönsamhet i hela organisationen.

Ladda ner vår guide! Så här skapar ni en digital kultur I snitt är det endast 34% av användarna som direkt tar till sig den nya tekniken, övriga måste få hjälp och stöd för att komma igång. I den här guiden går vi igenom de fem viktigaste delarna som behövs för att lyckas med den inre digitaliseringen. Hämta guiden

Sätt siffror på din digitala framgång med vår dashboard

Vi på Accigo har tagit fram en dashboard i Power BI där du kan följa och utvärdera er digitaliseringsresa. Vår dashboard innehåller information som hjälper dig att identifiera vilka delar i organisationen som ligger före, vad som går enligt plan och var det kan behövas extra stöd. Måluppföljningen och KPI:erna går att följa i realtid – på så sätt vet du att det jobb vi gör fungerar.

MEDARBETARE

Vi hjälper dig med User Adoption

Lisa Lindvall

Lisa Lindvall

 • Senior User Adoption Lead Microsoft 365

Sofia Skoghagen

 • User Adoption Lead
Christoffer Ring

Christoffer Ring

 • Projektledare Microsoft 365
Alice Lundberg

Alice Lundberg

 • User Adoption Specialist Microsoft 365
Josefine Källros

Josefine Källroos

 • User Adoption Specialist Microsoft 365
Johan Mäki

Johan Mäki

 • User Adoption Specialist Microsoft 365
Birgitta Ekman Lissgärde

Birgitta Ekman Lissgärde

 • Senior Projektledare Microsoft 365
Josefine Hasselqvist Haglund

Josefin Hasselqvist Haglund

 • User Adoption Specialist Microsoft 365
Konsult som har ett digitalt möte

Kom igång - boka kostnadsfritt inspirationspass

Vill du veta mer om hur User Adoption kan hjälpa din verksamhet med mer framgångsrik implementering av Microsoft 365 som kommer både den enskilda medarbetaren och verksamheten till nytta? Boka detta kostnadsfria inspirationspass.

Detta inspirationspass på 60 minuter ger dig hjälp på vägen att identifiera och implementera möjligheterna med Microsoft 365 för medarbetare och verksamhetsmål, samt kunskap om en lyckad väg framåt som bland annat innefattar:

 • Förståelse av nuläget
 • Verktyg att sätta målbilden och tydliggöra nästa steg
 • Insikter för vägen framåt som tar dig till målet

Vi hade investerat i Microsoft 365 men inte riktigt kommit igång. Accigo hjälpte oss att förstå hur allt fungerar, hur vi ska använda verktygen och hur vi delar kunskap internt för att bli ännu bättre.

Nordiskt energibolag

Projektledare

Med hjälp från Accigo är vår känsla att vi ger bolagen och verksamheterna möjligt att simma själva, vi är definitivt redo att börja arbeta i verktygen.

Telgekoncernen

Chef

Styrkan med Accigo

Våra prioriteringar när vi arbetar tillsammans

Maximera din investering

Det finns ingen standardlösning men det finns en bästa lösning för dig och dina användare. Eftersom vi människor fungerar olika så behöver processerna styras och justeras för att passa både verksamhet och medarbetare. Därför prioriterar vi alltid att skapa team med rätt kompetenser för din organisation.

Bygg er digitala kultur

Tillsammans bygger vi strukturer och skapar beteenden som stärker både medarbetare och verksamhetens förutsättningar för utveckling. När din verksamhet är redo kopplar vi loss, så att ni kan fortsätta resan för egen maskin.

Fokusera på människorna

Ny teknik och digitala verktyg är bara 10% av framgången. Resterande 90% beror på människorna som ska använda den. Därför är dina medarbetare vårt fokus.

Förstå er verksamhet

Närvaro är en av våra framgångsfaktorer. Därför arbetar vi nära både ledning och medarbetare för att förstå verksamheten, er affär och era tillväxtmål.

Konsulter samlat i ett rum
Är vi rätt för dig?

Fördelarna med Accigo

Anpassade processer

Det finns ingen standardlösning men det finns en bästa lösning för dig och dina användare. Eftersom vi människor fungerar olika så behöver processerna styras och justeras för att passa både verksamhet och medarbetare.

Rätt team för dig

Att implementera ny teknik består av många olika delar. Därför sätter vi ihop ett team med rätt kompetenser för dina behov, oavsett storlek på insatsen.

30 MINUTERS KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Boosta ditt hybrida ledarskap

Behöver du effektivisera ditt hybrida teams arbetssätt, men har svårt att veta var du ska börja? Boka in 30 minuters kostnadsfri hybrid boost – och få expertens bästa tips på hur du tar ditt hybrida ledarskap och team till nästa nivå.

På 30 minuter får du:

 • Bolla dina utmaningar med en User Adoption-specialist
 • Hjälp att se nästa steg för ditt hybrida ledarskap
 • En ‘second opinion’ från en utomstående expert
Kom igång direkt

Birgitta hjälper dig vidare

Låt inte dina medarbetare vänta. Maila Birgitta för att komma igång.

Birgitta Ekman Lissgärde

Birgitta Ekman Lissgärde

User Adoption handlar om att sätta människan i centrum och skapa affärsvärde med hjälp av teknikens möjligheter.